kipkadootjes met prinsessenpuree

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 03/08/2009 - 17:34
Bereidingswijze
Kook de aardappels gaar, en maak er puree van met een beetje warme melk en gesmolten boter. Pureer de bietjes en roer die door de aardappelpuree. Nu is de prinsessenpuree klaar.
Bak ondertussen de kipkadootjes in wat boter met olie mooi bruin.
Aantal personen
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Mijn kinderen zijn niet altijd makkelijk met eten... Maar als ik dit maak, gaat alles op!
Ingrediƫnten
kipfilet
ontbijtspek
aardappels
melk
boter
bietjes
(eventueel prei)
Hulpmiddelen & keukengerei
Leuke vrolijke cocktailprikkers (Hema)
Leuke tips
Haal de stukjes cocktailprikker uit de kip en steek er een vrolijk gekleurd vlaggetje in.
Als je het als volwassene ook wilt eten, voeg dan wat rauwe prei aan de puree toe, en maak voor jezelf een groot kipkado!
Bereidingstijd
20-30 min
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1360472
Homepage ID
1420566
Smaak
A
Teller
363
Bron
een beetje van mezelf, en een beetje van mijn moeder!
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de kipfilet in kleine blokjes. Pak ze in met een stukje spek, en zet vast met een cocktailprikker (ik knip ze door de helft).
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
marieke113
Gelegenheid