Bereidingswijze
Bak de paprika in de helft van de hete olie 5 min. op een halfhoog vuur lichtbruin, schep de bosuitjes erdoor en laat ze nog 5 min. zachtjes bakken.
Bak de hamburgers in de rest van de olie om en om bruin en gaar.
Schep de tauge door het paprikamengsel en warm het kort door.
Breng het mengsel op smaak met de ketjap en peper en zout.
Verdeel de hamburgers en de groenten over de opengesneden broodjes. Garneer met seroendeng.
Bak de hamburgers in de rest van de olie om en om bruin en gaar.
Schep de tauge door het paprikamengsel en warm het kort door.
Breng het mengsel op smaak met de ketjap en peper en zout.
Verdeel de hamburgers en de groenten over de opengesneden broodjes. Garneer met seroendeng.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 rode paprika, in ringen
1 el zonnebloemolie
2 bosuitjes, in schuine ringetjes
4 hamburgers a la minute
100 g tauge
2 tl ketjap asin
peper, zout
4 witte sesambollen
2 el seroendeng
1 el zonnebloemolie
2 bosuitjes, in schuine ringetjes
4 hamburgers a la minute
100 g tauge
2 tl ketjap asin
peper, zout
4 witte sesambollen
2 el seroendeng
Leuke tips
Lekker met een frisse salade of zelfgebakken frietjes!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1357867
Homepage ID
1419535
Smaak
S
Teller
403
Bron
www.receptueel.nl
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Klant
amoy
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid