Gemberkoek stapeltjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/09/2009 - 09:21
Bereidingswijze
Zet ¼ l (sterke) thee, koel af.
Klop de slagroom stijf met suiker en stroop.
Leg 1/3 van de koekjes op een dienblad. Leg op elk koekje een laagje slagroom. Dek deze laag weer met 1/3 deel van de koekjes, waarvan de onderkant in de thee is gedoopt. Doe daar weer een beetje slagroom op. Eindig weer met een (niet gedoopt) koekje.

Besmeer de zijkanten met slagroom, rol door de hagelslag. Versier met slagroom en een boontje.

Zet een dag of een nacht in de koelkast
Aantal personen
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een leuk "taartje" met de lievelingskoekjes van mijn zoontje
Ingrediënten
500 g gemberkoekjes
2 theelepels Earl Grey-blaadjes
1/2 l slagroom
50 g suiker
3 lepels gembersiroop
chocoladehagelslag
chocolade-koffieboontjes
Hulpmiddelen & keukengerei
Dienblaadje dat in de koelkast past
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1357193
Homepage ID
1341299
Smaak
Z
Teller
458
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
mar72
Gelegenheid