Bereidingswijze
Pureer het blikje maiskorrels, Klop dan de eieren er door met peper en zout. Voeg zoveel bloem toe, totdat het een plakkerige massa is.
Snijd de knakworstjes op de centimeter in. Bestrijk ze een beetje met de olie en grill ze ongeveer 6 minuten.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan, en schep er met een lepel bergjes maismengsel in. Bak ze gaar in 4-6 minuten, en keer ze pas om als de bovenkant droog is.
Snijd de knakworstjes op de centimeter in. Bestrijk ze een beetje met de olie en grill ze ongeveer 6 minuten.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan, en schep er met een lepel bergjes maismengsel in. Bak ze gaar in 4-6 minuten, en keer ze pas om als de bovenkant droog is.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en slank
Ingrediƫnten
1 blik maiskorrels
2 eieren
4-5 eetlepels bloem
1 blik knakworsten
4 eetlepels olie
4-5 eetlepels ketchup
2 eieren
4-5 eetlepels bloem
1 blik knakworsten
4 eetlepels olie
4-5 eetlepels ketchup
Hulpmiddelen & keukengerei
Gril, mixer en koekenpan
Leuke tips
Is ook lekker met sperziebonen.
Ik had zelf vooraf een heldere tomatensoep gedaan en als toetje een chocoladekoek.
Ik had zelf vooraf een heldere tomatensoep gedaan en als toetje een chocoladekoek.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1357150
Homepage ID
1418742
Smaak
A
Teller
722
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de gril voor.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid