Bereidingswijze
Doe in een grote koekepan een scheut olie, iets meer dan wat je zou gebruiken wanneer je pannekoeken bakt. Haal een dubbelbroodje met jam door het beslag. Bak beide kanten bruin in de olie.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere zoete broodjes, iedeaal voor kinderfeestjes maar ook lekker als lunch.
Ingrediƫnten
melk
pannekoekmix
vanillesuiker
kaneel
1 heel, oud wit brood (liefst casino)
aardbeien of rodevruchten jam
poedersuiker
olie
pannekoekmix
vanillesuiker
kaneel
1 heel, oud wit brood (liefst casino)
aardbeien of rodevruchten jam
poedersuiker
olie
Hulpmiddelen & keukengerei
koekepan
mixer
schaal
mixer
schaal
Leuke tips
Bestrooi de pannekoekbroodjes met veel poedersuiker.
Warm serveren!!!!
Warm serveren!!!!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Brood
Recept ID
1356259
Homepage ID
1410424
Smaak
Z
Teller
681
Bron
oud recept uit mijn jeugd
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak van de pannekoekmix een romig beslag, voeg 1 zakje vanillesuiker en een theelepel kaneel toe.
Besmeer de broodjes met een dikke laag jam, leg hierop een onbesmeerd broodje.
Besmeer de broodjes met een dikke laag jam, leg hierop een onbesmeerd broodje.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid