Bereidingswijze
Van beide soorten cake 4 dikke plakken van 2 cm snijden. Met een ronde uitsteekvorm of een glas (6-8 cm doorsnede) uit elke plak cake een rondje steken.
Poedersuiker in een zeefje doen en over de taartjes strooien. Van de onderkant van de chocoladereep met een dunschiller krullen afsnijden en op taartjes leggen.
Chocolade-cakerondjes op bord leggen, bovenkant met laag chocomousse bestrijken. Stracciatella-cakerondjes erop leggen. Zijkanten en bovenkanten van cakestapeltje met dikke laag chocomousse besmeren.
Poedersuiker in een zeefje doen en over de taartjes strooien. Van de onderkant van de chocoladereep met een dunschiller krullen afsnijden en op taartjes leggen.
Chocolade-cakerondjes op bord leggen, bovenkant met laag chocomousse bestrijken. Stracciatella-cakerondjes erop leggen. Zijkanten en bovenkanten van cakestapeltje met dikke laag chocomousse besmeren.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
1/2 chocolade cake
1/2 stracciatella-cake
1 bakje chocolademousse (250 gr)
1 reep witte chocolade
poedersuiker
1/2 stracciatella-cake
1 bakje chocolademousse (250 gr)
1 reep witte chocolade
poedersuiker
Hulpmiddelen & keukengerei
Dunschiller
Uitsteekvorm of glas (doorsnede ca 6-8 cm)
Uitsteekvorm of glas (doorsnede ca 6-8 cm)
Bereidingstijd
0-10 min
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1356104
Homepage ID
49821
Smaak
Z
Teller
1000
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid