Sinterklaastaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/05/2008 - 15:39
Bereidingswijze
leg flensjes neer en bestrijk met chocopasta flensje erop deze met jam flensje erop en deze weer met chocopasta etc. etc.
Verwarm de chocola ( ik neem altijd kant en klare garenerinschocola van baukje)
Snij met een mes de flensjes mooi rond in de vorm vanm een halve bol.
Garneer de bol met de chocolade smeer het gelijkmatig over de bol en laat het uitharden
Poedersuiker er ruim over heen
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Eeen heerlijke zoete taart ook te gebruiken bij kinderfeestjes
Ingrediƫnten
Zelfrijzend bakmeel
Melk
Speculaaskruiden
Chocopasta
Jam
Chocolade die je verwarmt en bij afkoelen weer hard wordt
Hulpmiddelen & keukengerei
Koekepan
Leuke tips
Bij kinderfeestjes kaarsjes erop en kl;aar ben je
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1356091
Homepage ID
835749
Smaak
Z
Teller
1787
Bron
Een keer ergens gezien en zelf aangepast
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak een beslag van de bakmeel melk en 3 eetlepels speculaaskruiden.
Bak ongeveer 25 flensjes
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
mackenbach
Gelegenheid