Bereidingswijze
vet 4 v.v. puddingschaaltjes in met boter,
verdeel de custard over de bodem,
daar bovenop de kersen,
verdeel de crumble erover.
ongeveer 30 min. in de oven
verdeel de custard over de bodem,
daar bovenop de kersen,
verdeel de crumble erover.
ongeveer 30 min. in de oven
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
een lekker toetje met sinterklaas...maar zo ook lekker
Ingrediƫnten
1 pak honig crumble,125 gram boter,1 ei,
1 potje kersen op sap...zonder pit,
suiker,koekkruiden,allesbinder,
5 dl. melk,35 gram custard,35 gram suiker,
boter om in te vetten
1 potje kersen op sap...zonder pit,
suiker,koekkruiden,allesbinder,
5 dl. melk,35 gram custard,35 gram suiker,
boter om in te vetten
Leuke tips
met lobbig geklopte slagroom
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1355993
Homepage ID
1333970
Smaak
S
Teller
2341
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
verwarm de oven op 160 graden,
breng de kersen aan de kook met de kaneelsuiker uit het pak crumble,voeg e.v.t. nog wat suiker toe,
binden met allesbinder. (dit warm houden ),
breng de melk aan de kook,op een klein scheutje na,
vermeng custard en suiker met het scheutje melk,
maak de pudding (warm houden)
meng het crumble mengsel met 1 eetlepel koekkruiden ,voeg boter en ei toe.maak de crumble.
breng de kersen aan de kook met de kaneelsuiker uit het pak crumble,voeg e.v.t. nog wat suiker toe,
binden met allesbinder. (dit warm houden ),
breng de melk aan de kook,op een klein scheutje na,
vermeng custard en suiker met het scheutje melk,
maak de pudding (warm houden)
meng het crumble mengsel met 1 eetlepel koekkruiden ,voeg boter en ei toe.maak de crumble.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid