Bereidingswijze
Benodigdheden
50 gram geschaafde amandelen
1 bak Hertog speculaasijs
16 speculaasjes
Voorbereiding
Rooster de geschaafde amandelen 5 minuten op niet te hoog vuur.
Bereiding
Stort de bak speculaasijs op een plank of een bord. Halveer het blok ijs in de lengte en snijd er 8 gelijke plakken van van ca 1,5 cm dik. De plakken hebben moeten ongeveer de afmeting van een speculaasje hebben. Leg elke plak ijs tussen twee speculaasjes en doop de zijkanten in het geroosterde amandelschaafsel.
leuk ,makkelijk en lekker voor iedereen ,maar vooral voor kinderen
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1355959
Homepage ID
49821
Smaak
Z
Teller
1003
Bron
Life & Cooking
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid