Bereidingswijze
Smelt de caramels met de melk op een zacht vuurtje, zodat er na een kwartiertje karamelpap in het pannetje zit.
Roer hier de rice crispies door met de pinda`s. Giet dit mengsel in de schaal en laat het hard worden.
Snijd de karamel in tien punten. Maak met een mes in ieder stuk een inkeping, zodat de lolliestokjes erin passen.
Roer hier de rice crispies door met de pinda`s. Giet dit mengsel in de schaal en laat het hard worden.
Snijd de karamel in tien punten. Maak met een mes in ieder stuk een inkeping, zodat de lolliestokjes erin passen.
Afbeelding
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Slecht voor de tandjes maar wel heel lekker.
Ingrediƫnten
250 gr zachte caramels
3 el melk
20 el rice crispies
5 el ongezouten pinda`s
3 el melk
20 el rice crispies
5 el ongezouten pinda`s
Hulpmiddelen & keukengerei
10 lolliestokjes
Bereidingstijd
10-20 min
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1355749
Homepage ID
49821
Smaak
Z
Teller
329
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bekleed een platte schaal (ca 20 cm doorsnede) met bakpapier.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid