Bereidingswijze
In kommetje doen: tomatenpuree, oregano en peper.
Pers de knoflook uit boven dit mengseltje.
Met borrelglas (doorsnede 4 cm) uit bladerdeeg 24 rondjes steken. Rondjes bestrijken met tomatenmengsel. Over 12 rondjes reepjes ham verdelen. Op alle 24 rondjes de geraspte kaas strooien.
De mini pizza`s zonder ham garneren met de olijven.
Bakken in een voorverwarmde oven (hetelucht ca 180 graden) in ca 15 minuten.
Pers de knoflook uit boven dit mengseltje.
Met borrelglas (doorsnede 4 cm) uit bladerdeeg 24 rondjes steken. Rondjes bestrijken met tomatenmengsel. Over 12 rondjes reepjes ham verdelen. Op alle 24 rondjes de geraspte kaas strooien.
De mini pizza`s zonder ham garneren met de olijven.
Bakken in een voorverwarmde oven (hetelucht ca 180 graden) in ca 15 minuten.
Afbeelding
Aantal personen
24.00
Ingrediƫnten
4 plakjes diepvriesbladerdeeg
1 blikje tomatenpuree (netto Ca 140 gr)
1 tl oregano
Peper
1 teenjte knoflook
1 plakje ham (ca 20 gr)
8 gevulde olijven
Ca 50gr geraspte geraspte belegen kaas
1 blikje tomatenpuree (netto Ca 140 gr)
1 tl oregano
Peper
1 teenjte knoflook
1 plakje ham (ca 20 gr)
8 gevulde olijven
Ca 50gr geraspte geraspte belegen kaas
Bereidingstijd
20-30 min
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1355745
Homepage ID
49821
Smaak
H
Teller
4702
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Laat de plakjes bladerdeeg in ca 10 minuten ontdooien. Pel de knoflook en snijd de ham in smalle reepjes. Snijd de olijven in plakjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid