Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 175 °C. Muffinvorm met bloem bestuiven. In grote kom bloem mengen met bakpoeder, basterdsuiker, koekkruiden en mespunt zout. Boter met stroop in magnetron in 20 sec. laten smelten. Botermengsel met ei door melk roeren. Met vork vloeibaar mengsel snel door bloem roeren, enkele klontjes zijn geen bezwaar. Beslag in muffinvormpjes scheppen. Kruidkoekmuffins in midden van oven in ca. 20-25 min. bruin en gaar bakken. Muffins 5 min. laten afkoelen en uit vorm nemen
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekkere kruidkoekmuffins om te smullen
Ingrediënten
300 g bloem, gezeefd 1 zakje bakpoeder 175 g donkere basterdsuiker 2 eetlepels koekkruiden 75 g boter 5 eetlepels stroop 1 ei, losgeklopt 200 ml halfvolle melk
Bereidingstijd
30-60 min
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1355660
Homepage ID
1334680
Smaak
A
Teller
512
Bron
ah
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid