Bereidingswijze
Smelt de chocolade in een kom boven een pan met heet water. Voeg de boter toe en roer totdat deze gesmolten is (of gebruik gewoon vloeibare boter!!)
Laat het mengsel iets afkoelen en roer de eieren, basterdsuiker, vanillesuiker en speculaaskruiden erdoor. Spatel daarna voorzichtig het bakmeel erdoor.
Schep het mengsel in de bakvorm en bak dit in het midden van de oven in 30-40 minuten gaar. Laat ze ongeveer 15 minuten in de vorm afkoelen.
Laat het mengsel iets afkoelen en roer de eieren, basterdsuiker, vanillesuiker en speculaaskruiden erdoor. Spatel daarna voorzichtig het bakmeel erdoor.
Schep het mengsel in de bakvorm en bak dit in het midden van de oven in 30-40 minuten gaar. Laat ze ongeveer 15 minuten in de vorm afkoelen.
Aantal personen
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere Sinterklaas brownies
Ingrediënten
Voor 16 stukjes
- 125 gram pure chocolade in stukjes
- 50 gram boter of margarine
- 2 losgeklopte eieren
- 125 gram witte basterdsuiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 90 gram zelfrijzend bakmeel, gezeefd
- 1-2 el speculaaskruiden
Hulpmiddelen & keukengerei
Vierkante bakvorm van ongeveer 18x 18 cm
Bakpapier
Bakpapier
Leuke tips
Laat op een rooster verder afkoelen en snij dit in 16 stukken.
Eventueel versieren met ander Sinterklaas snoepgoed.
Eventueel versieren met ander Sinterklaas snoepgoed.
Bereidingstijd
0-10 min
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1354150
Homepage ID
49821
Smaak
Z
Teller
450
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Vouw het bakpapier dusdanig zodat het de hele vorm bedekt.
Verwarm de oven voor op 180º C.
Verwarm de oven voor op 180º C.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid