Bereidingswijze
Meng in een kom het gehakt, 1/2 ei en de gehaktkruiden. Vet een bakplaat in met boter. Halveer de plakjes bladerdeeg tot 8 even grote rechthoeken. Vorm met 4 plakjes de letter s. Verdeel het gehaktmengsel over deze 4 plakjes bladerdeeg. Dek het gehaktmengsel af met de andere plakjes bladerdeeg en druk de deegranden goed dicht. Bestrijk de bovenzijde van het bladerdeeg met de rest van het losgeklopte ei. Bak de letter op de bakplaat in het midden van de oven in 25 minuten goudbruin en gaar.
Afbeelding
Aantal personen
0.00
Ingrediƫnten
200 gram half om half gehakt
gehaktkruiden
1 ei, losgeklopt
4 plakjes bladerdeeg
1/2 eetlepel boter
gehaktkruiden
1 ei, losgeklopt
4 plakjes bladerdeeg
1/2 eetlepel boter
Hulpmiddelen & keukengerei
oven
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1353896
Homepage ID
1410100
Smaak
H
Teller
555
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid