Stoof van aardappels

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/03/2008 - 22:43
Bereidingswijze
Neem een grote (soep) pan, doe onderin een bodem water en de in stukjes gesneden aardappels, daarop de spercieboontjes, gesneden wortel, uien, de kippenbouillon blokjes, de cornedbeef, peper en breng het geheel aan de kook. Laat het zachtjes ongeveer een half uurtje pruttelen en doe tegen het eind de klein gesneden spitskool er nog bij. Nog even doorwarmen en uw maaltijd is klaar. Laat hem snel afkoelen in een bak met koud water.
Afbeelding
Stoof van aardappels
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Het is een eenpansmaaltijd die erg lekker is als je hem een dag eerder maakt
Ingrediƫnten
500 gr aardappels, 500 gr spercieboontjes, 500 gr waspeen of winterwortel, 1 spitskool, 1 blik cornedbeef, 3 uien, 2 kippenbouillon blokjes (Knorr), peper uit de molen.
Hulpmiddelen & keukengerei
grote pan, snijplank, scherpe messen.
Leuke tips
De volgende dag verwarmen en met wat ketjap en fruitjes is het een heerlijke eenpansmaaltijd, eet smakelijk!
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1353820
Homepage ID
1225058
Smaak
N
Teller
2783
Bron
van mijn Indische schoonmoeder
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Schil de aardappels en snijd ze in stukjes, maak de spercieboontjes schoon en snijd ze in stukjes, snijd de waspeen/winterwortel ook in stukjes, de uien halveren en in ringen snijden, de spitskool klein snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
demeeren
Gelegenheid