Bereidingswijze
Maak ( op de computer) prinsesjes ( alleen de bovenlijfjes) , print en knip deze uit met aan de onderkant een punt zodat je ze in de cakejes kan steken.
Smelt chocolade au-bain-marie (pannetje water op het vuur met daarin een kleiner pannetje/bakje met de chocolade.
Als de chocolade gesmolten is kan je met een garneerkwastje een dun randje chocolade smeren aan de onderkant van de cake-jurk en daarna door de versiersnoepjes halen.
Met de chocolade versier je de rest van de cake-jurk.
Tot slot steek je het uitgeprinte en uitgeknipte prinsessen-bovenlijfje in de cake.
Smelt chocolade au-bain-marie (pannetje water op het vuur met daarin een kleiner pannetje/bakje met de chocolade.
Als de chocolade gesmolten is kan je met een garneerkwastje een dun randje chocolade smeren aan de onderkant van de cake-jurk en daarna door de versiersnoepjes halen.
Met de chocolade versier je de rest van de cake-jurk.
Tot slot steek je het uitgeprinte en uitgeknipte prinsessen-bovenlijfje in de cake.
Afbeelding
Aantal personen
0.00
Ingrediƫnten
ster-cakejes
* chocolade om te smelten
* suikerhartjes/versiersnoepjes en dergelijke
* prinsesje
* chocolade om te smelten
* suikerhartjes/versiersnoepjes en dergelijke
* prinsesje
Leuke tips
Je kan nog een grote tulband bakken en daarvan een grote prinses maken voor de juffen en meesters.
Bereidingstijd
0-10 min
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1353781
Homepage ID
1410100
Smaak
A
Teller
7769
Drank
Uit
Bookmarked
22
Aantal reacties
5
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid