Bereidingswijze
Schaaf de ongeschilde komkommer in de lengte met een kaasschaaf in dunne repen (gebruik de eerste en de laatste twee stroken niet). Prik eerst een stukje gele paprika aan de satéprikker en vervolgens het uiteinde van een komkommerreep. Prik een stuk Stegeman Snijleverworst vast en slinger de komkommer weer terug. Zo ontstaat er een lus die u ook na de volgende ingrediënten maakt: een stuk wortel, een plakje leverworst (eventueel een nieuwe strook komkommer vastprikken als deze niet lang genoeg is), een stukje paprika, en tenslotte weer een plakje leverworst. Prik tot slot een cherrytomaatje aan het einde van de spies. Maak met mayonaise een vrolijk gezichtje op het tomaatje en plak eventueel stukjes paprika of komkommer als ogen of mond op de mayonaise.
Afbeelding
Aantal personen
0.00
Ingrediënten
1 Stegeman Snijleverworst
1 komkommer
1 gele paprika
Cherrytomaatjes
Worteltjes
Mayonaise (tube)
1 komkommer
1 gele paprika
Cherrytomaatjes
Worteltjes
Mayonaise (tube)
Hulpmiddelen & keukengerei
Satéprikkers
Leuke tips
Presenteertip: Het is leuk om de prikkers te presenteren in een stuk meloen
Bereidingstijd
0-10 min
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1353777
Homepage ID
1410100
Smaak
H
Teller
2131
Bron
stegeman
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid