Bereidingswijze
Snij zowel de sinaasappel als de citroen in schijfjes. Wip de pitten eruit.
Verwarm de wijn met het water, de sinaasappel en citroenschijfjes, de kruiden en de suiker, totdat de vloeistof bijna kookt.
Laat de drank dan nog 15 minuten op een zacht pitje trekken (niet laten koken).
Schenk de glühwein door een zeef in glazen of in aardewerk kommetjes, die eventueel zijn voorverwarmd
Verwarm de wijn met het water, de sinaasappel en citroenschijfjes, de kruiden en de suiker, totdat de vloeistof bijna kookt.
Laat de drank dan nog 15 minuten op een zacht pitje trekken (niet laten koken).
Schenk de glühwein door een zeef in glazen of in aardewerk kommetjes, die eventueel zijn voorverwarmd
Aantal personen
0.00
Ingrediënten
1/2 sinaasappel
1/2 citroen
1 fles rode landwijn
2,5 dl water
4 kruidnagelen
stukje pijpkaneel
100 gr suiker
1/2 citroen
1 fles rode landwijn
2,5 dl water
4 kruidnagelen
stukje pijpkaneel
100 gr suiker
Hulpmiddelen & keukengerei
zeef
Bereidingstijd
20-30 min
Soort gerecht / gang
Dranken
Recept ID
1353600
Homepage ID
1410100
Smaak
A
Teller
206
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid