gevuld stokbrood

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 08/09/2008 - 21:35
Bereidingswijze
het gehakt wat je vermengd heb met de kruiden die je zelf lekker vindt grieks taco`s italiaans noem maar op met een lepel in het uitgeholde stokbroodje stoppen beleggen met kaas ontbijtspek wat je wil in de hete luchtoven op 175 graden een half uurtje
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
stokbrood gevuld met gehakt
Ingrediƫnten
ei paneermeel gehakt kruiden voorgebakkenstokbrood kaas ontbijtspek
Hulpmiddelen & keukengerei
lepel beslagkom mixer
Leuke tips
lekker met komkommer en tomaat en knoflooksaus of rode saus
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1352368
Homepage ID
1408688
Smaak
H
Teller
1070
Bron
beetje van de keurslager en een boel van mij zelf
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
ei paneermeel gehakt kruiden en mixen stokbrood een per persoon uithollen als een bootje
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
heidelien1
Gelegenheid