Gegratineerde asperges

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 03/29/1999 - 22:18
Bereidingswijze
De asperges in 20 minuten gaar koken met wat zout en eventueel wat suiker en daarna in stukjes snijden van ca. 4 cm. In de ovenschaal voorzichtig mengen met de gekookte krieltjes. Giet het pakje Mon Chou over het geheel en strooi vervolgens de geraspte kaas erover. Plaats de schaal in het midden van de oven, 220 graden C, ca. 20 minuten of in de
combimagnetron en toets de gratineknop en het gewicht in.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijke ovenschotel voor flinke eters.
Ingrediƫnten
1500 gram asperges; zout; suiker; 750 gram voorgekookte krieltjes (AH); 1 zakje geraspte kaas; 1 pakje Mon Chou (pan&oven).
Hulpmiddelen & keukengerei
Ovenschaal.
Leuke tips
Serveer bij de aspergeschotel een honinghammetje van AH of plakken warme beenham en een glas koele rose.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
133053
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
1566
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De asperges schillen en het onderstuk verwijderen, ca. 3 cm. De krieltjes met wat zout ca. 5 minuten koken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan