Asperges met Ardennerham

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 03/29/1999 - 21:46
Bereidingswijze
Kook de asperges in 20 minuten gaar, haal ze met een schuimspaan uit de pan en wikkel iedere asperge in een plak Ardennerham. Leg de in ham gewikkelde asperge op de aspergeschaal, die u au-bain-marie warm houdt. Bak de eieren onder af en toe roeren tot ze stollen (roerei). Leg het eimengsel aan het eind van de asperges en strooi er wat bieslook over.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een makkelijk Elzasser recept.
Ingrediƫnten
12 duimdikke asperges; zout; suiker; 12 plakken Ardennerham; 3 eieren; bieslook.
Hulpmiddelen & keukengerei
Aspergeschotel (niet direct nodig, maar staat wel feestelijk).
Leuke tips
Serveer de asperges met nieuwe gekookte aardappels, een lichte mosterdsaus en een glas koele Elzasser wijn.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
133050
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
685
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Schil de asperges en verwijder het onderste stuk, ca. 3 cm. Klop de eieren los met wat zout. Hak wat verse bieslook fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan