Aioli

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 03/29/1999 - 19:47
Bereidingswijze
De knoflooktenen overlangs doorsnijden en de kiem verwijderen. De tenen samen met de eidooiers in de foodprocessor fijnmaken. De olie druppelsgewijs en vervolgens in een dunne straal toevoegen (de foodprocessor aan laten staan)tot de saus homogeen is en zo dik als mayonaise. Op smaak brengen met citroensap, zout en peper.
Vertel iets leuks over dit recept
(knoflooksaus, ca. 3 dl)
Ingrediƫnten
7 tenen knoflook (gepeld)

2 eidooiers

2 1/2 dl olijfolie

citroensap

zout

peper
Leuke tips
Lekker bij vis, koud vlees, salades en hardgekookte eieren.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
133032
Homepage ID
6040
Smaak
N
Teller
426
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
henny_b_b