Bereidingswijze
Vier sneetjes brood naast elkaar in een beboterde ovenvaste schaal legen. De helft van de kaas erover strooien, de ham erover strooien en het geheel met de overige sneetjes afdekken. De eieren met melk, zout, cayennepeper en mosterd loskloppen en het mengsel over de sneetjes brood schenken. De resterende kaas erover strooien en hier en daar een klontje boter leggen. De schotel 20-25 min in de oven zetten tot het eimengsel is gestold.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
8 sneetjes brood zonder korst (wit of bruin)
100 g geraspte kaas
150 g gekookte ham (fijngesneden)
4 eieren
2 1/4 dl melk
zout
snufje cayennepeper
1/2 tl mosterd
15 g boter
100 g geraspte kaas
150 g gekookte ham (fijngesneden)
4 eieren
2 1/4 dl melk
zout
snufje cayennepeper
1/2 tl mosterd
15 g boter
Leuke tips
Lekker met een groene salade
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
133031
Homepage ID
6040
Smaak
N
Teller
241
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De oven op 200 graden voorverwarmen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht