velours nereide

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 03/29/1999 - 17:10
Bereidingswijze
Verwarm de visfond en meng ze al roerend met de gekookte rijst, de gepureerde garnalen en de room. Voeg daarbij de mocca, de knoflook en de rozenbottelpuree.
Vlak voor het opdienen de garnalen, dragon, kekererwten en als laatste de popcorn toevoegen.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
veloute van garnalen met garnituur van popcorn, kekererwten en dragon met in ui-venkelextract gebakken brood.
Ingrediƫnten
8 dl visfond, 400 gr garnalen, 160 gr gekookte rijst, 8 eetl, room, 1 dl mocca, 1 teentje knoflook, 2 eetlepels rozenbottelpuree.
Voor de garnering: 16 eetl. garenalen, 8 eetlepels popcorn, snufje dragon per persoon, 2 dessertlepels kekererwten.
Hulpmiddelen & keukengerei
staafmixer
Leuke tips
Serveren op bord en niet uit de terrine.
WIJN: elzasser gewurztraminer
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
133006
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
149
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
popcorn "bakken", dragon fijn snijden, garnalen pureren, rijst koken.
Fijngesnipperde ui en venkel op een laag vuur in olijfolie 10 min fruiten. Verwijder daarna de vaste bestanddelen. Bak in deze olie 8 sneetjes casino-of stokbrood.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan