Rode Wijn Marinade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 03/29/1999 - 16:01
Bereidingswijze
vlees bereiden zoals je gewend bent
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
voor alle soorten vlees
Ingrediƫnten
meng `1 kop rode wijn, 1 el rode-wijnazijn of balsamico-azijn, 1 el br. basterdsuiker, 1 el tom.ketchup, 1 teentje knoflook en 1/2 tl oregano.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
133001
Homepage ID
5310
Smaak
P
Teller
613
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Vlees minimaal een paar uur afgedekt in de koelkast marineren. Af en toe keren.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pg