fusilli-salade met tomaat, basilicum en kip

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 03/29/1999 - 16:00
Bereidingswijze
Snijdt de kipfilet in stukjes en bak ze in een koekenpan.
Schil het knoflookteentje en pers het over de kip.
Breng op smaak met peper en zout.
Kook ondertussen de fusilli beetgaar en laat het uitlekken in een vergiet.
Schil de tomaten en snij ze in kleine blokjes.
Vermeng de pasta met de olie, de selderij, de lente uitjes, het basilicum, de peterselie, de stukjes kip en de tomaat. Versier met de parmezaanse kaas en de rucola blaadjes.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
*2 kipfilets
*1 fijngesneden teentje knoflook
*400 gram fusilli
*4 tomaten
*4 fijngesneden selderijstengels
*4 fijngesneden lente uitjes
*2 eetlepels fijngesneden basilicum
*2 eetlepels fijngesneden peterselie
*3 eetlepels olijfolie
*50 gram parmezaan
*1 bosje rucola sla
*peper en zout
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
133000
Homepage ID
6336
Smaak
N
Teller
2360
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
smullen_met_mireille