vietnamese rundvleessoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 03/29/1999 - 15:58
Bereidingswijze
Laat voor de bouillon het rund soepvlees, de gember, de geschilde ui en de steranijs 1 uur pruttelen en zeef de soep.
Breng de bouillon weer aan de kook en leg er de rijstnoedels in.
Neem onmiddellijk de pan van het vuur en laat de noedels onder gesloten deksel enkele minuten weken.
Snijdt de steak in fijne plakjes, hak de ui in ringen en snij het pepertje in ringetjes. Verdeel het vlees, de groenten, de verse koriander en de muntblaadjes over de kommen en overgiet het met hete bouillon.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
*750 gram rund soepvlees
*1 theelepel verse gember
*1 ui
*2 steranijs
*200 gram brede rijsnoedels
*peper en zout
*300 gram steak vlees
*1 ui
*3 lente uitjes
*1 rode peper
*verse koriander
*muntblaadjes
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
132999
Homepage ID
6336
Smaak
N
Teller
723
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
smullen_met_mireille