chinese tomaten / kippensoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 03/29/1999 - 15:55
Bereidingswijze
Kook de kipfilet. Breng 1 liter tomatensap aangevuld met een halve liter water aan de kook en voeg al roerende met een garde het zakje Chinese kippensoep toe.
Voeg zodra de soep kookt ui, knoflook en prei toe.
Doe het deksel op de pan en laat de soep 10 minuten koken.
Roer aan het eind van de kooktijd de kleine stukjes kipfilets erdoor.
Breng de soep op smaak met de gemberpoeder, suiker en eventueel peper en zout.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
*1 dubbele kipfilet
*1 pakje honig Chinese kippensoep
*1 liter tomatensap
*1/2 liter water
*1 dunne prei
*1 kleine ui gesnipperd
*1 teentje knoflook
*2 theelepels gemberpoeder
*2 scheppen suiker
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
132997
Homepage ID
6336
Smaak
N
Teller
682
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
smullen_met_mireille