Bereidingswijze
Schil de komkommer en schaaf hem in dunne plakjes.
Maak de bosuitjes schoon en snijdt ze in dunne ringetjes. Maak het pepertjes schoon en hak het vruchtvlees fijn.
Schep de komkommer met de bosui, het pepertje, de yoghurt, het citroensap, de gemalen komijn en de munt door elkaar. Breng op smaak met zout.
Maak de bosuitjes schoon en snijdt ze in dunne ringetjes. Maak het pepertjes schoon en hak het vruchtvlees fijn.
Schep de komkommer met de bosui, het pepertje, de yoghurt, het citroensap, de gemalen komijn en de munt door elkaar. Breng op smaak met zout.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
*1 komkommer
*2 bosuitjes
*1/2 groen pepertje
*2 1/2 deciliter volle yoghurt
*1 eetlepel citroensap
*2 theelepels gemalen komijn (djinten)
*2 eetlepels fijngehakte munt
*zout
*2 bosuitjes
*1/2 groen pepertje
*2 1/2 deciliter volle yoghurt
*1 eetlepel citroensap
*2 theelepels gemalen komijn (djinten)
*2 eetlepels fijngehakte munt
*zout
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
132992
Homepage ID
6336
Smaak
N
Teller
206
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht