Gevulde Aubergine

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 03/29/1999 - 14:47
Bereidingswijze
Aardappel en wortel doperwten en nassikruiden in weinig water in 20 min gaarkoken. Gehakt rul bakken, paprika, pepertjes, uien, knoflook (uitpersen), oregano, tijm en zout meebakken. Gehakt- en aardappel mengsel mengen. Aubergines halveren en uithollen, gedeelte van het vruchtvlees klein snijden en aan mengsel toevoegen. Even sudderen. Pan van vuur en veel kaneel toevoegen (ik gebruik een heel Silvo zakje). Aubergines vullen en in ovenschaal leggen. Afdekken met parmezaanse kaas en een andere kaas. 45-60 min in oven bij 190 graden.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 aardappelen, 10 worteltjes, handvol doperwten, 2 pepertjes, 2 tenen knoflook, 2 paprika's 2 uien, 2 aubergines, 500 g gehakt, 1 zakje nassikruiden, oregano, tijm, zout, kaneel, kaas (parmezaan en gewoon)
Leuke tips
Lekker met rijst en komkommersalade
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
132988
Homepage ID
12948
Smaak
N
Teller
452
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Aardappel, wortel, paprika, pepertjes en uien in stukjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marihap