hartige pannenkoeken

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 03/29/1999 - 13:31
Bereidingswijze
Fruit het Zeeuws spek, ui en de knoflook in de olie. Voeg het gehakt toe en roerbak het rul. Breng het pittig op smaak met zout, peper en tabasco. Bind het geheel eventueel met wat allesbinder. Roer de bieslook er doorheen. Bestrijk de pannenkoeken met het gehaktmengsel. Meng de grove mosterd door de honing. Rol de pannenkoeken op. Bestrijk ze met het honing/mosterd-mengsel. Bestrooi met de geraspte kaas en gratineer en warm ze even in de oven.
Vertel iets leuks over dit recept
Alle soorten gehakt zijn geschikt voor dit recept
Ingrediƫnten
  • 1 eetlepel bieslook ( fijngeknipt)
  • 500 g gehakt varkens ( half- om half)
  • 1 eetlepel honing
  • 4 eetlepel kaas ( geraspt)
  • 1 teentje knoflook ( fijngesneden)
  • 1 eetlepel mosterd ( grof)
  • 1 eetlepel olie
  • 8 stuk pannenkoeken ( dunne)
  • 1 stuk ui ( fijngesnipperd)
  • 4 plakje zeeuws spek in reepjes gesneden
  • tabasco
  • allesbinder
  • zout en peper
  • Leuke tips
    Lekker met frisse groene sla, tomaten en frambozendressing.
    Bereidingstijd
    20-30 min
    Keuken
    U
    Soort gerecht / gang
    Lunch/Brunch
    Recept ID
    132983
    Homepage ID
    8427
    Smaak
    N
    Teller
    576
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    6
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    ellentje