Bereidingswijze
Fruit het Zeeuws spek, ui en de knoflook in de olie. Voeg het gehakt toe en roerbak het rul. Breng het pittig op smaak met zout, peper en tabasco. Bind het geheel eventueel met wat allesbinder. Roer de bieslook er doorheen. Bestrijk de pannenkoeken met het gehaktmengsel. Meng de grove mosterd door de honing. Rol de pannenkoeken op. Bestrijk ze met het honing/mosterd-mengsel. Bestrooi met de geraspte kaas en gratineer en warm ze even in de oven.
Vertel iets leuks over dit recept
Alle soorten gehakt zijn geschikt voor dit recept
Ingrediƫnten
Leuke tips
Lekker met frisse groene sla, tomaten en frambozendressing.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
132983
Homepage ID
8427
Smaak
N
Teller
576
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht