Bereidingswijze
Dan de rest van de bloem en de boekweit erbij zeven en met de rest van de melk en de losgeklopte eieren in delen door het gistpapje roeren. Wat zout naar smaak toevoegen, evenals de gare rijst en de rozijnen.
Van dit beslag in een platte grote koekenpan met steeds 1 soepkopscheplepel beslag (op halfhoog vuur) dikke pannenkoeken bakken en deze tussen 2 borden warm houden.
De pannenkoeken met stroop serveren.
Van dit beslag in een platte grote koekenpan met steeds 1 soepkopscheplepel beslag (op halfhoog vuur) dikke pannenkoeken bakken en deze tussen 2 borden warm houden.
De pannenkoeken met stroop serveren.
Vertel iets leuks over dit recept
Een stevige hap
Ingrediƫnten
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Regionaal
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
132982
Homepage ID
8427
Smaak
Z
Teller
864
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De bloem zeven, een kuiltje erin maken en hierin de gist verkruimelen. De melk erbij roeren, zodat de gist oplost. Dit 15 minuten op een warme plaats laten rijzen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht