gevuld gehakt stokbrood

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 03/29/1999 - 13:19
Bereidingswijze
Verdeel het gehakt in tweeen en verdeel het over de stokbrod helften. Goed aandrukken en mooi rond maken-ongeveer 10 minuten in de oven(kijk op de verpakking van het stokbroodhoe lang en op welke temperatuur de stokbrood in de oven moet) en klaar!
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker bij een soepje of bij de borrel!
Ingrediƫnten
250 gram half om half gehakt-50 gram ham in blokjes-50 gram geraspte kaas-stokbrood die nog moet worden afgebakken
Hulpmiddelen & keukengerei
mes
Leuke tips
Lekker bij de soep of als lunch-probeer ook eens een andere vulling zoals gehakt met champignons, prei, ui, beetje sambal enz.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
132977
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
421
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd het stokbrood in tweeen- meng het gehakt met de hamblokjes en de geraspte kaas- eventueel het gehakt nog kruiden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan