Bereidingswijze
De bereiding is als bij een standaardrecept, alleen gebruik je maar de halve hoeveelheid melk. Hiervoor in de plaats komt het bier (evt. aangevuld met wat water als het beslag nog te dik is). Er moet een goed vloeibaar beslag ontstaan (niet te dik, en niet te dun). Roer alles goed door elkaar totdat er geen klontjes meer in voorkomen. (de rest van het pilsje drink je op tijdens het bakken...) Het bier maakt het beslag extra luchtig, en geeft er tevens een vleugje speciale smaak aan.
Vertel iets leuks over dit recept
Gekregen van een stel studenten
Ingrediƫnten
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
132975
Homepage ID
8427
Smaak
N
Teller
400
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht