Bereidingswijze
Eieren met bloem, melk en zout goed kloppen. De amandelen in dunne reepjes snijden en in de oven goudgeel laten roosteren. De vijgen in dunne reepjes snijden. Amandelen, vijgen en krenten door het beslag roeren, dan het beslag even laten rusten zodat de ingredienten en beetje kunnen wellen. Nu in een kleine koekenpan olie heet laten worden en het beslag er in porties in doen. De pannenkoeken mogen niet te dik zijn. Ze worden langzaan op een laag vuur gebakken, dan opgerold en opdienen met suiker en kaneel
Vertel iets leuks over dit recept
bijzonder van smaak
Ingrediƫnten
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
132973
Homepage ID
8427
Smaak
Z
Teller
465
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht