macaroni met ham en kaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 03/29/1999 - 13:06
Bereidingswijze
De geraspte kaas toevoegen en de massa verwarmen tot de kaas draden trekt. De ham kleinsnijden en toevoegen; daarna zoveel macaroniwater erbij doen tot de massa voldoende vochtig is. De macaroni op smaak afmaken, opdoen in een dekschaal of overdoen in een beboterde vuurvaste schotel. In het laatste geval de bovenkant gladstrijken en bedekken met een dun laagje paneermeel en kleine stukjes boter.
De schotel in een zeer hete oven (225 graden) plaatsen; zorgen dat de schotel aan de bovenkant de meeste warmte krijgt. Een bruin korstje op het schoteltje laten komen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
lievelings eten van mijn jongste zoon Torben
Ingrediƫnten
350 g macaroni
1 liter water
5 gram zout
100 gram geraspte oude kaas
200 gram ham
20 gram boter/margarine
- paneermeel
Leuke tips
Serveer met groentesla.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
132972
Homepage ID
8427
Smaak
N
Teller
925
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De macaroni gaar koken in het kokende water met het zout (ong.25 minuten) De macaroni afgieten en het water bewaren.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ellentje