Bereidingswijze
Roer de eidooiers met de suiker en de gezeefde bloem glad zonder klontjes. Breng de melk met het vanillestokje aan de kook en laat dit 10 minuten trekken. Neem het vanillestokje uit de melk en voeg deze al roerende bij de eidooiers. Giet alles terug in de pan en laat op zacht vuur in 10 minuten gaar koken. Giet over in een kom en laat afkoelen zonder velvorming, dit kan door te bestrooien met suiker of te bedeppen met boter of af te dekken met beboterd vetvrijpapier
Vertel iets leuks over dit recept
zelfgemaakt veel lekkerder dan uit een pakje
Ingrediƫnten
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
132960
Homepage ID
8427
Smaak
Z
Teller
493
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht