Spaanse Ovenschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 03/29/1999 - 11:28
Bereidingswijze
De eieren loskloppen met de melk, zout en peper. De olie verhitten en hierin de aardappel met de paprika, de ui en de knoflook omscheppend bakken. Dit mengsel samen met de kaas en de olijven bij de eieren roeren. Een middelgrote, ronde
ovenschaal royaal invetten en het eiermengsel erin schenken.
In de voorverwarmde oven in 25 minuten goudbruin bakken. Uit de oven nemen en in punten gesneden serveren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Spaanse aardappelomelet uit de oven
Ingrediƫnten
2 gekookte aardappelen
4 ansjovisfilets
2 paprika's (uit pot, Peloponnese)
1 rood uitje
1 teentje knoflook
4 eieren
1/2 dl melk
zout, versgemalen peper
3 eetlepels olijfolie
50 g geraspte oude kaas
25 g feta in blokjes
ongeveer 10 zwarte olijven zonder pit
Leuke tips
Lekker met een frisse salade (zoals bij iedere ovenschotel)
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
132957
Homepage ID
4694
Smaak
N
Teller
623
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
De aardappelen en de ansjovis klein snijden, de paprika's in reepjes snijden, de ui en de knoflook fijnhakken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ingrid_g