Spaghetti Met Escargots

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 03/29/1999 - 10:39
Bereidingswijze
De sjalotten schillen en snipperen. De knoflook schillen en door de knoflookpers doen. De kruiden wassen en fijn hakken.
De kruiden door de creme fraiche doen en op smaak brengen met peper en zout. De spagettie koken (al dente, en vergeet de olie niet toe te voegen) en goed laten uitlekken. De boter en olie verhitten en de spekblokjes uitbakken. De sjalotten en de knoflook toevoegen en even laten meefruiten Escargots toevoegen met tijm en versgemalen peper. Afblussen met de rode wijn en iets laten inkoken. De kruidenroom door de spaghettie roeren en de escargotssaus erop scheppen, meteen opdienen. smakelijk eten.
Ingrediƫnten
Bieslook, Knoflook 2 tenen, peterselie 2 takjes, sjalotten 3, Escargots, 1blikje, 200 gr. spagettie, tijm gedroogd 1/2 theelepel, wijn rood 1/2/ dl. spekblokjes 50 gr.
Boter en olie en een 1/2 bekertje creme fraiche.en peper uit de molen en zout..
Leuke tips
Met chiabatta brood en een frise tomaten salade serveren.
Bij voorkeur maken op een regenachtige zaterdagmiddag. Uiteraard voorzien van een lekker fris wit wijntje Gran Vino Torres.Het is net of je de zon in huis haalt.
Je kunt die slakken natuurlijk vervangen door "ieder" ander soort vlees
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
132955
Homepage ID
2865
Smaak
P
Teller
1427
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
crosnek