kip in kaas-roomsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 03/29/1999 - 09:47
Bereidingswijze
Een beetje arachide-olie in een pan doen en kipfilet gaar maken. Uit de pan nemen en fijngesnipperde ui glazig bakken. Toevoegen champignons en prei en even meebakken. Daarna creme fraiche en witte wijn toevoegen en saus een paar minuten zachjes laten koken. Als laatste kipfilet weer toevoegen en warm laten worden.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een van mijn favoriete Montignac-recepten.
Ingrediƫnten
225 gram kipfilet, 1 ui, half bakje champignons, 1 prei, bekertje creme fraiche, 75 gram geraspte kaas, witte wijn
Leuke tips
Lekker met snij- of sperciebonen.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Montignac
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
132953
Homepage ID
9753
Smaak
N
Teller
11535
Waardering aantal
3
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
117
Aantal reacties
5
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
kipfilet in blokjes snijden, ui snipperen, champignons in plakjes snijden, prei in ringetjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
birgitje