Schnitzel Met Jachtsaus, Krieltjes En Doperwten

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 03/28/1999 - 22:56
Bereidingswijze
Schnitzel bestrooien met zout en peper. Boter verhitten, en het vlees aan beide kanten in ca. 5 minuten bruin en gaar bakken, besprenkelen met citroensap.
Doperwten bereiden. Champignons in plakjes snijden en zachtjes in boter gaar smoren. Saus bereiden, volgens verpakking, maar met een deel van het champignonsvocht, en de champignons. Aardappels, groenten en vlees op bord leggen, saus over het vlees serveren
Aantal personen
5.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk, en erg lekker.
Ingrediƫnten
500 gram krielaardappeltjes
125 gram champignons
druppels citroensap
1 blik doperwten
2 zakjes jachtsaus
peper zout
5 ongepaneerde varkensschnitzel
boter
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
132935
Homepage ID
9638
Smaak
N
Teller
2278
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Krieltjes schrappen, wassen en koken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
bianca_b