Yoghurtcreme Met Frambozen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 03/28/1999 - 22:19
Bereidingswijze
Gelatine in koud water weken. Yoghurt, citroensap, suiker en 1 zakje vanillesuiker gladroeren. Gelatine uitknijpen en oplossen. In de yoghurtcreme roeren en koelen. Frambozen schoonmaken, wassen, een paar ter garnering achterhouden, de rest door de gelerende yoghurt roeren. Een cakevorm(20cm lang)met koud water omspoelen en de yoghurtcreme erindoen. Ca 6 uur (liefst de hele nacht) koelen. Slagroom, likeur en de overige vanillesuiker licht kloppen. Vorm kort in heet water dopen en storten. In 8 plakken snijden. Yoghurtplakken met overige frambozen, mintblaadjes en chocoladestaafjes versieren. Daarover mintroom verdelen.
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
8 blaadjes gelatine
750 gr. volle yoghurt
sap van 1 citroen
50 gr. suiker
2 zakjes vanillesuiker
300 gr. frambozen
300 gr. slagroom
4 el pepermuntlikeur
muntblaadjes en chocoladestaafjes als versiering.
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Duits
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
132932
Homepage ID
9638
Smaak
Z
Teller
231
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
bianca_b