Peter`S Kartoffelsalat

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 03/28/1999 - 22:13
Bereidingswijze
De koude aardappellen in schijven snijden en in een grote schotel brengen. De rookworst, uien en de eieren klein snijden. De tomaten en augurken ook klein snijden. Alles in de schotel.
De saus:
De mayonaise en melk door elkaar roeren, zodat het en creme wordt. Op smaak brengen met zout, peper, mosterd en een beetje sap van de augurken. Dan de saus over het geheel gieten en mengen. Bestrooien met peterselie.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
De recept komt uit de provincie Emsland in Duitsland. Het is een oude recept van mijn schoonvader.
Ingrediƫnten
1,5kg aardappellen
500g rookworst
8 tomaten
3 augurken
250g mayonaise
zout en peper
1 tl. mosterd
peterselie
melk
sap van de augurk
Leuke tips
Goed met vlees of kip.
Voor de party als salade.
Drank: natuurlijk een bier!
(Guten Appetit) Smakelijk!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Duits
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
132930
Homepage ID
6316
Smaak
N
Teller
643
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De aardappellen schillen, schoonmaken en koken. De eieren meekoken. Koud laten worden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
smakelijk