ketjap kai

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 03/28/1999 - 21:35
Bereidingswijze
Snipper de ui en pers de knoflook uit.
Snij de kipfilet in dobbelsteenjes.
Doe de kipfilet samen met de Ketjap Manis in een kommetje en laat dit een kwartier intrekken.
Snij de champignons in schijfjes.
Fruit de ui en de knoflook in olie.
Laat de kipfilet uitlekken
bak de kipfilet bruin en voeg de champignons toe.
Voeg daarna de overgebleven ketjap manis toe.
de saus kan eventueel met maizena steviger gemaakt worden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker
Ingrediƫnten
350 gram kipfilet
4 el ketjap manis
1 middelgrote ui
250 gram champignons
1 teentje knoflook
olie
Leuke tips
Liefhebbers van pittig eten voegen bij het fruiten van de ui meteen een eetlepel sambal toe

Lekker met rijst en sperziebonen
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
132921
Homepage ID
1010104
Smaak
P
Teller
1171
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
malina