eigengemaakte lasagne

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 03/28/1999 - 21:31
Bereidingswijze
Snipper de ui, pers de teentjes knoflook uit. Fruit dit kort in een diepe koekenpan. Voeg het gehakt toe en bak rul.

Snijd de paprika in kleine stukjes en snipper de champignons. Voeg ze toe aan het gehakt.

Voeg de Italiaanse keukenkruiden toe en bereid de lasagnesaus volgens de gebruiksaanwijzing. Dit verwarmen tot de saus dikker wordt. Op smaak brengen met zout en peper. Voeg op het laatste moment een lepeltje sambal toe.

Ovenschaal vullen met saus, lasagnevellen, beetje kaas. Dit herhalen totdat schaal vol is. Eindigen met een laag kaas. Een halfuurtje in de oven zetten (voorverwarmen op 200 ?Celsius.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Eigengemaakte lasagne uit de oven. De voorbereiding neemt ongeveer een half uur in beslag. Daarna gaat het geheel nog een half uur in de oven. Lekker met een glas rode wijn.
Ingrediƫnten
350 gram rundergehakt
250 gram champignons
1 rode en een groene paprika
Italiaanse keukenkruiden
1 ui
2 teentjes knoflook
1 pakje mix voor lasagnesaus (Honig)
1 pakje groene lasagnevellen (Honig)
1 theelepel sambal
?250 gram kaas
zout en versgemalen peper
Leuke tips
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
132920
Homepage ID
1010104
Smaak
P
Teller
4401
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
17
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
malina