Bereidingswijze
Bloemsuiker en amandelpoeder mengen.
Siroop inmengen en wat amandelextract bijvoegen tot je een goede pasta hebt.
wat laten rusten.
Van de pasta bolletjes vormen en in cacaopoeder wentelen.
Op een bord wat laten rusten.
Siroop inmengen en wat amandelextract bijvoegen tot je een goede pasta hebt.
wat laten rusten.
Van de pasta bolletjes vormen en in cacaopoeder wentelen.
Op een bord wat laten rusten.
Vertel iets leuks over dit recept
Ieder jaar met Sinterklaas maakte mijn moeder die lekkere marsepein bolletjes klaar....mmmmmmmmmm lekker !
Ingrediƫnten
250gr bloemsuiker
250gr amandelpoeder
180gr fijne suiker gesmolten in 2 glazen water.
Wat amandelextract
Cacao poeder
250gr amandelpoeder
180gr fijne suiker gesmolten in 2 glazen water.
Wat amandelextract
Cacao poeder
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1320598
Homepage ID
1314289
Smaak
Z
Teller
651
Bron
mamy kookboek
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Fijne suiker in 2 glazen water smelten
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid