Indiase Champignons

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/11/1999 - 14:47
Bereidingswijze
Verhit 2 eetl. olie in de wok en roerbak de champignons ca. 3 min. Doe de champignons in een kom en veeg de wok schoon. Verhit de rest van de olie en roerbak de uienpuree ca. 3 minuten. Voeg lepel voor lepel de yoghurt toe en bak elke lepel ca. 30 seconden mee. Roer de tomatenpuree en ketoembar erdoor. Voeg de doperwten, 3 dl. water en de champignons toe. Breng het geheel al roerende aan de kook. Laat het gerecht ca. 5 minuten zachtjes pruttelen, en breng op smaak met zout en chilipoeder. Strooi als laatste de koriander erover.
Aantal personen
3.00
Ingrediƫnten
500 gram champignons, 2 teentjes knoflook, 2 cm gemberwortel, zonnebloemolie, 3 eetlepels yoghurt, 1 eetl. tomatenpuree, 2 tl. ketoembar, 150 gram diepvriesdoperwten, zout, chilipoeder, 3 eetl. gesnipperde koriander.
Hulpmiddelen & keukengerei
Keukenmachine, wok
Leuke tips
Lekker met wilde rijst en indiaase komkommersalade.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
131868
Homepage ID
9511
Smaak
P
Teller
568
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Borstel de champignons schoon en halveer ze, kleintje heel laten. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snij de gember in kleine stukjes. Pureer ui, knoflook, gember en 3 eetlepels water glad in de keukenmachine.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
titialouise