Tagliatelle Met Room- En Tonijnsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/11/1999 - 14:37
Bereidingswijze
De tagliatelle in ruim kokend water met zout en olie koken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Intussen in een hapjespan de boter verhitten. De prei toevoegen en op een hoog vuur in ca. 5 min. iets laten slinken. De Creme Fraiche en de roomkaas erdoor roeren. Al roerende zachtjes verwarmen tot de kaas gesmolten is. De mais en de tonijn door de saus heen roeren. De saus in ca. 3 min. door en door warm laten worden. Op smaak brengen met zout en peper.
De tagliatelle in een vergiet uit laten lekken en even afspoelen met water. Daarna doe je de tagliatelle in een voorverwarmde schaal en schept de saus er door heen.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
200 gr. Tagliatelle
1 eetlepel olie
250 gr. boter of margarine
250 gr. gesneden prei
100 gram roomkaas
1 klein bekertje Creme Fraiche
1 blikje mais
1 blikje tonijn (nettogewicht 220 gr.)
zout en peper
Leuke tips
Serveer bij de tagliatelle tomaten- of komkommer salade.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
131867
Homepage ID
18357
Smaak
Z
Teller
319
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mique