Italiaanse Aardappel-Ovenschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/11/1999 - 14:25
Bereidingswijze
Maak een mengsel van olijfolie, uitgeperste knoflook, uien en wat oregano (liefst vers).
Vet een ovenschotel in en leg een laagje aardappelen erin. Verdeel een gedeelte van het oliemengsel hierover. Weer een laag aardappelen en giet de rest van het mengsel erover. Giet bouillon in de schaal tot de aardappelen net onder staan. Maak een mengsel van paneermeel en parmasaanse kaas en strooi dit erover. Nog een paar druppels olijfolie erover druppelen en in een voorverwarmde oven ong. 45 min. op 200 graden bakken.
Aantal personen
3.00
Ingrediƫnten
Aardappelen, groentebouillon, 3 uien, oregano, 1 teentje knoflook, 1 dl. olijfolie, parmasaanse kaas, paneermeel.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
131866
Homepage ID
9511
Smaak
N
Teller
861
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Aardappels schillen en in dunne plakken snijden. Uien in ringen snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
titialouise