Bereidingswijze
Verdeel de helft van de kruidnootjes over de bodem van een schaal.
Besprenkel dit met de helft van de koffie.
Laat dit even staan.Klop de eidooiers..
Roer de mascarpone los met de vanillesuiker, de likeur en creme fraiche. Spatel de eidooiers erdoor.
Schep de helf over de kruidnootjes..
Verdeel daarover de rest van de kruidnootjes..Besprenkel ook dit weer met koffie.
Smeer daarop weer de rest van het mengsel smeren. Mooi uitsmeren. Beetje cacaopoeder erover strooien en dan
3,5 uur afgedekt in de koelkast zetten
Besprenkel dit met de helft van de koffie.
Laat dit even staan.Klop de eidooiers..
Roer de mascarpone los met de vanillesuiker, de likeur en creme fraiche. Spatel de eidooiers erdoor.
Schep de helf over de kruidnootjes..
Verdeel daarover de rest van de kruidnootjes..Besprenkel ook dit weer met koffie.
Smeer daarop weer de rest van het mengsel smeren. Mooi uitsmeren. Beetje cacaopoeder erover strooien en dan
3,5 uur afgedekt in de koelkast zetten
Aantal personen
6.00
Ingrediƫnten
250 gram kruidnootjes
100 ml sterke koffie
3 eierdooiers
1 zakje vanillesuiker
250 gram mascarpone
250 gram creme fraiche
2 el Cointreau
Cacaopoeder
100 ml sterke koffie
3 eierdooiers
1 zakje vanillesuiker
250 gram mascarpone
250 gram creme fraiche
2 el Cointreau
Cacaopoeder
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1316500
Homepage ID
1341299
Smaak
Z
Teller
3407
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid